Skip to content

Webbdesign

Webbdesign av er webbplats eller webbshop

När du bokar ett möte med oss får du träffa vår webbdesigner för att presentera och förmedla just din idé och dina tankar bakom din webbplats. Tillsammans går vi igenom webbplatsen och skapar en behovsanalys.

Vilka känslor, intryck eller uppmaningar bör just din kund besöker er sida? Vilka funktioner kan vara passande? Hur vill du att kontaktformulär ska se ut eller vill du skapa en webbshop eller en blogg?

Våra webbplatser utmärks av att de är stilrena och snygga och vi vill konvertera besökarna så att ni får nya leads och kunder!

Ett nära samarbete

Vårt samarbete börjar alltid med ett inledande möte där vi analyserar ert varumärke, era kunder, konkurrenter och de kandidater ni vill attrahera. Nästa steg handlar om produktionsplanering och deadlines. Vi tror på ett nära samarbete med våra kunder. Vi vill därför gärna att ni är med under hela arbetet. Slutresultatet blir på så sätt nästan alltid bättre. Det blir också lättare för er att påverka processen under designarbetet. Våra kunder har olika behov, några vill ha fortsatt hjälp med drift och underhåll när den nya webbplatsen är på plats. Vad har ni för behov? På Design & Media Webbyrå är vi webbdesigners, formgivare och utvecklare som ser till att din webbplats blir snygg och användarvänlig

Bra design leder till konverteringar

Det sägs att de webbplatser med högst konverteringsgrad är de som varken överraskar eller får besökaren att behöva fundera. Men om vi bara ger besökaren det de förväntar sig, hur ska vi då hålla deras intresse uppe? Det handlar alltid om en balans mellan att skapa resultat och leverera vacker design som skapar intresse och nyfikenhet.

Faktum är att designen är det första besökaren lägger märke till. Därför är den visuella delen en enormt viktig pusselbit som behöver vara på plats. Det kunden ser är det kunden förväntar sig att få.

Webbdesign uppstår i en process

Vår filosofi är att vi bygger webbplatser som arkitekter bygger byggnader. Först görs skisser och ett skelett. Sedan kommer strategin in i bilden med syfte att hitta bättre kommunikationslösningar. När det är dags för designlösningar och innehåll finns en bra grund att stå på.

Designkrav på en modern webbplats

Det finns flera designkrav på en modern webbplats. En modern webbplats ska se bra ut på olika plattformar och anpassa sig efter skärmen (vara responsiv) så att användarna kan läsa informationen från surfplattor eller mobiler. Utöver de rent grafiska aspekterna ska även sökmotorer kunna läsa och indexera webbplatsen så att den får hög synlighet i Google.

Underhåll av din webbplats eller webbshop

Låt oss sköta din webbplats så du kan ägna dig åt din verksamhet (vilket du kan betydligt bättre än oss). Våra servrar driftar er webbplats och vi har koll på att allt fungerar som det ska. Du kan känna dig trygg med att din webbplats alltid är uppdaterad efter senaste standard.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Hej!

Vi tror på snabb och personlig kontakt

Fyll i formulären så tar vi kontakt med dig!

Hej!

Vad roligt att du är intresserad av en gratis skiss

Fyll i formulären så tar vi kontakt med dig!