Vad behöver du hjälp med?

Vårt mål är att våra kunder ska få fler kunder.

Vi har som målsättning att vara det enda företaget du som kund behöver vända dig till när det gäller digitala media.  Vi kan erbjuda ditt företag allt från visitkort och grafisk profil till avancerade webbplatser och rådgivning inom kommunikation.

Vi bygger webbplatser, applikationer och andra lösningar som ger våra kunder fler kunder. Vi gör det genom att bygga användarvänliga webbplatser och applikationer som driver besökaren mot att köpa, hör av sig eller vad helst. När uppdraget är klar utbildar vi våra kunder så de enkelt kan göra ändringar själva. Om de vill förstås… Latmaskar kan såklart höra av sig till oss! ​

Det här gör vi… och lite till

Webbdesign

Vi bygger moderna, snygga och responsiva webbplatser. Ta hjälp av oss att ta fram en funktionell och snygg hemsida som speglar er grafiska identitet.

Grafisk formgivning

Grafisk design är något som alltid legat oss varmt om hjärtat. Genom åren har vi tagit fram allt ifrån logotyper och visitkort till foldrar och bildekor.

Drift & hosting

Vi tar hand om er webbplats åt er. Såväl innehållet som tekniken som driver den. Låt oss ta hand om er webbplats i vår skräddarsydda servermiljö.

Sociala medier

Idag är det viktigare än någonsin för ett företag att ha en närvaro i sociala medier som Facebook, Twitter, LinkedIn och Instagram. Vi tar er dit.

Sökoptimering

Sökoptimering är en av grundstenarna i en bra webbplats. Hittas du inte så blir det svårt att nå din målgrupp. Vi jobbar långsiktigt med våra kunders webbplatser för att nå bästa möjliga resultat.

Webbstrategi

Att orientera utan karta och kompass gör att man lätt springer vilse i skogen. Vi hjälper er att ta fram en bra digital strategi inom webb, sociala medier och annonsering och hjälper er att nå ut till en så bred publik som möjligt.

Utbildningar & workshops

Vi har jobbat med många olika publiceringsverktyg genom åren. Vi kan publiceringsverktyg som WordPress, Concrete5 och Joomla!. Vi kan utbilda dig i ditt verktyg så att du kan jobba med din hemsida effektivt och på rätt sätt.

Fotografi

Verksamhetsbilder till ert företags bildbank, årsredovisning, kundtidning, porträttfotografering av medarbetare, ledning och VD. Vi utför även produktfotografering för webbshoppar, produktkataloger, annonser och mycket annat.

Tryckeri och print

Vi hjälper er att ta fram stort som smått och självklart från ax till limpa. Från designidé till färdigt tryck. Vi designar era trycksaker så att de speglar er grafiska profil och lyfter ert budskap och er kommunikation.

Inbound marketing

Vi hjälper dig att optimera ert innehåll på webben så att ni attraherar rätt kunder. Och fler. Med rätt, och framförallt och relevant information så hjälper vi er konvertera leads till kunder.

Vill du ha en gratis skiss på en hemsida? Vi på Design & Media bjuder alla företag på en gratis skiss!

Jag är intresserad!