Våra tjänster

Vi är specialister på webbplatser

Men vi nöjer oss såklart inte med det.  Vi kan också allt det här och mycket, mycket mer.

Apputveckling

Vi har seniora utvecklare inom både Android och iOS för apputveckling och även för CRM, intranät och andra typer av affärssystem som du behöver koppla när du jobbar med bland annat e-handel.

Webbstrategi

Att orientera utan karta och kompass gör att man lätt springer vilse i skogen. Vi hjälper er att ta fram en bra digital strategi inom webb, sociala medier och annonsering och hjälper er att nå ut till en så bred publik som möjligt.

Inbound marketing

Vi hjälper dig att optimera ert innehåll på webben så att ni attraherar rätt kunder. Och fler. Med rätt, och framförallt och relevant information så hjälper vi er konvertera leads till kunder.

Sökoptimering

Sökoptimering är en av grundstenarna i en bra webbplats. Hittas du inte så blir det svårt att nå din målgrupp. Vi jobbar långsiktigt med våra kunder för att nå bästa möjliga resultat på så sätt att du betalar bara när vi lyckas.

Tryck & Print

Vi hjälper er att ta fram stort som smått och självklart från ax till limpa. Från designidé till färdigt tryck. Vi designar era trycksaker så att de speglar er grafiska profil och lyfter ert budskap och er kommunikation.

Fotografering

Verksamhetsbilder till ert företags bildbank, årsredovisning, porträttfotografering av medarbetare, ledning och VD. Vi utför även produktfotografering för webbshoppar, produktkataloger, annonser m.m.