Om oss

Design & Media Webbyrå drivs av flera personer som stort kunnande och brett kunskap inom webb & grafisk design, webbstrategi, sökoptimering, sociala medier och fotografering vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder vad de behöver och vill ha och på ett lite personligare sätt.

Vi ser till att ni ser bra ut i tryckta medier, på webben, mobiler och surfplattor. Då får du som kund ett bättre resultat – både i form av en bättre grafisk kommunikation och en affärsnytta som driver fler affärer.

Vårt mål är att hjälpa företag att utveckla webbplatser som ger ett vinnande resultat. Att få våra kunder att lyckas på webben är för mig något som vi kan stolt bära med oss. Vårt prioritet är givande och långa kundrelationer.
Dimitri Gkoratsas
Grundare

Låt våra siffror prata

0 +
Webbplatser
0 +
Webbshoppar
0 +
Kunder

Vad säger våra kunder om oss

– Design & Media Webbyrå utmanar branschen genom att kapa en massa slack i processen. Redan vid vårt första möte hade de en skiss på hur vår nya hemsida skulle se ut. De prickade kusligt rätt och efter några smärre justeringar hade vi en helt ny hemsida en vecka senare. Imponerande!
Warsame

Fonia AB