Nyheter

Här kan du läsa våra nyheter med tips om allt från webb till tryck & print!
LÄS VÅRA NYHETER

Se proffsig ut med snygga trycksaker

Vi älskar trycksaker! Vårat hjärtan bultar för allt som hör till kreativitet skapande och vår kunskap sträcker sig längre än bara webbdesign och webbutveckling. Vi har även under många år tagit fram trycksaker till både oss själva och till våra kunder med hjälp utav olika tryckerier. Vi samarbetar idag med ett tryckeri som erbjuder allt från kompletta mässmontrar till minimala dekaler. Vi kan erbjuda trycksaker i nästan all världens olika storlekar och på många olika underlag. Dessutom med väldigt bra leveranstider och för att inte tala om riktigt bra marknadskraftiga priser.

Read more

Säkrare webb med SSL

Googles hållning i frågan om SSL mer eller mindre tvingar dig som driver en hemsida eller webshop att certifiera den – för din och kundens säkerhet. Genom att ha en SSL-certifiering visar du att din webbplats är säker. Förutom det faktum att du inger ett större förtroende till de som besöker din webbplats, samt skyddar både dig själv och din kund, kan du även få bättre placering i Googles sökresultat. Detta tack vare att Google numera premierar webbplatser med certifikatet. Dessa väger nämligen tyngre i Googles sökresultat än en webbplats som inte har ett certifikat.

Read more

Få din hemsida att sticka ut med rätt färger

Ta hjälp av färger för att få din hemsida att sticka ut – På rätt sätt. Att välja färger till sin hemsida är inte alltid det lättaste. Det finns många att välja på och det finns ännu fler färgkombinationer. Ditt färgval är dock inget att ta lätt på. Det kan både hjälpa och stjälpa beroende på vad du väljer. Här skriver jag några tips som du kan tänka på för att du ska kunna hitta just din perfekta färgkombination.

Read more

Startup Stock Photo
Startup Stock Photo

Har ni koll på er identitet?

Begreppet ”grafisk identitet” kan låta luddigt och ibland kanske lite skrämmande för många företagare. Man tänker att ”Äsch, det är inget jag behöver bry mig om. Jag är ändå så liten.”. Men där tar många fel, det är viktigare än du tror att ha en enhetlig grafisk profil, som speglar ditt företag så som du vill att dina kunder ska uppfatta dig. I synnerhet när man är ett mindre företag.

Read more

Processed with VSCOcam with a6 preset
Processed with VSCOcam with a6 preset

Snabba upp leveransen av hemsidan

Produktionen av en webbplats innehåller ett antal steg. Ett av dessa, och ett av de viktigaste, är leverans av innehåll från kunden. Det är inte alltid lätt att samla ihop innehåll till sin nya hemsida. Texter ska skrivas och de ska vara bra för sökmotorer, bilder ska tas och samlas in. Det kan ibland kännas överväldigande, så man ger som beställare upp. För man har ju faktiskt sin verksamhet att tänka på också. Vem vill sitta vid midnatt och knåpa ihop texter? Inte många. Tyvärr blir det då också en stor bromskloss i hela processen. Den nya hemsidan är färdigbyggd och det enda som ska in är själva innehållet. Det är inte ovanligt att en hemsida kan ha varit klar i flera månader innan materialet dyker upp.

Read more